- +

Historia e Kompanis tonë

Historia e kompanisë nisi në vitin 1992 me themelimin e Malësia Reisen dhe me fillimin e fluturimeve nga Shkupi për në Zürich. Moment vendimtar në historinë tonë është 17 shkurti i vitit 1996. Në këtë ditë fluturoi aeroplani ynë i parë nga Zürich për në Prishtinë.

Pasqyrë e zhvillimit të Malësia Reisen GmbH:
1992 - 1994 AeroJet, Zürich - Shkup
1994 - 1995 Belair, Zürich - Shkup
1994 - 1996 Tea Switzerland, Zürich - Shkup
1995 - 1996 Crossair, Zürich - Shkup
17.02.1996 Fluturimi i parë prej Zürich për në Prishtinë
1998 - 1999 Ada Air, Zürich - Prishtinë
2000 - 2002 Edelweiss, Zürich - Prishtinë
2002 - 2004 Odette Airways, Zürich - Prishtinë
2004 - 2006 Helvetic, Zürich - Prishtinë
seit 2006 Swiss, Zürich - Prishtinë
Motoja jonë

Siguria e pasagjerëve tanë do të qëndrojë në vend të parë edhe në zhvillimin e mëtutjeshëm të Malësia Reisen GmbH. Malësia Reisen GmbH po zhvillohet më tej dhe do të garantojë edhe në të ardhmen shërbim komfort, të sigurt dhe efektiv për pasagjerët.

Schweiz

Spreitenbach +41 56 417 90 90
Zürich +41 44 211 81 81
Zürich (Airport) +41 43 816 23 62
Genf +41 79 417 90 90
Lausanne +41 21 636 31 81

Kosova

Pristina +383 38 240 666
Pristina (Airport) +383 38 548 432
Prizren +383 29 241 114
Suhareka +383 29 271 016

Macedonia

Gostivar Mobil: +389 70 215 815
Skopje +389 70 625 615
Skopje (Airport) +389 25 512 950